X-factor 28-32: The Only Game in Town

Här kommer ytterligare en recension från crossovern Divided We Stand. Den tidigare recenserade run’en i Uncanny X-men var ju lite av en besvikelse. Det är däremot inte The Only Game in Town. Vilket faktiskt var lite av en överraskning. Jag har aldrig varit särskilt intresserad av X-factor tidigare utan mest köpt den när den ingått i någon pågående mutant-crossover. Så också denna gång, men med skillnaden att jag nu faktiskt tecknat en riktig prenumeration.
Efter X-mens splittring i Messiah Complex så är X-factor den enda fungerande mutantgruppen. Om man inte räknar med X-force, en sorts black ops ledd av Wolverine (mer om detta i en kommande recension). Jamie Madrox, a.k.a the Multiple Man kämpar med att hålla ihop gruppen och förhindra att även den splittras. Samtidigt verkar den gamle 70-talsskurken Arcade ha tagit över hela Mutant Town.
X-factor har en mer nedtonad och realistisk känsla än vad många andra mutanttitlar har. Och jag gillar just det. Det är en skön kontrast till mer konventionella x-titlar.

Betyg: 3 starka av 5 Madrox kloner

0 Responses to “X-factor 28-32: The Only Game in Town”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
W3Counter

Bloggnätverk – Bloggschmätverk


%d bloggare gillar detta: