Marvels får en uppföljare

Kurt Busieks och Alex Ross akvarellorgie MARVELS från 1994 får äntligen en uppföljare. Miniserien Eye of the Camera fortsätter att skildrar Phil Sheldons liv som fotograf på Daily Bugle. Denna gång är det dags för 70 och 80-talet. Händelser som Punishers uppkomst, Secret Wars och Fall of the Mutants utlovas. Som Marvel-nostalgiker så låter det otroligt intressant.

Tyvärr är Ross inte med målar denna gång. I stället är det Jay Anacleto som står för penseln. Det är det enda som känns lite tråkigt med denna nyhet. Inget ont om Anacleto, men MARVELS känns så starkt förknippat med Ross akvareller att det är svårt att tänka sig en uppföljare utan dem.

Läs mer på Marvel.com

Annonser

2 Responses to “Marvels får en uppföljare”


  1. 1 Henke september 5, 2008 kl. 15:27

    Yeah, mycket trevligare än Marvels blir det inte. Fast jag tycker Marvel har misslyckat för många gånger med uppföljare för att jag ska ha några höga förväntningar. Men visst fan ska det läsas.

  2. 2 junkultur september 5, 2008 kl. 17:18

    Klart den ska läsas! Man kan väl hoppas att det är svårt att misslyckas med en uppföljare till ett så enkelt konceptet som MARVELS. Särskilt med samma författare.

    Men det är klart, kan Miller katastrofmisslyckas med DK2 så är inget omöjligt. Det är nog bra att var lite skeptisk, och bli överaskad istället för besviken.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s
Mest lästa inlägg

W3Counter

Bloggnätverk – Bloggschmätverk

Annonser

%d bloggare gillar detta: