Captain America White #0

Från att varit rätt ointresserad av Captain America har jag genom att läsa den på diverse seriebloggar kända omnibusen av Ed Brubaker blivit lite av ett Steve Rogers-fan. Därför tänkte jag att det kunde vara kul att testa denna. Tyvärr var den skit. Storyn var om inte obefintlig, så i alla fall helt ointressant. Illstrationerna var skitfula. Jag är inte så bekant med Tim Sale och vet inte vad han går för, men här verkar han ha slarvat ihop något rätt snabbt. Dessutom bestod halva tidningen av en intervju med upphovsmännen. Det här numret är visserligen bara en teaser för den kommande miniserien, men om syftet är att locka mig till att köpa resten så misslyckas Jeph Loeb och Tim Sale totalt. Jag har inte läst deras tidigare alster Daredevil: Yellow, Spider-Man: Blue och Hulk: Gray. Och jag kommer sannorlikt inte läsa Captain America: White heller.

4 Responses to “Captain America White #0”


 1. 1 hyperion83 september 25, 2008 kl. 10:18

  Jag håller inte med dig. Jag tyckte Captain America White, även om det är en teaser, var rätt ok. Ok, storyn var väl kanske sådär, men Tim Sale tillhör en av mina favoriter och har, i min mening, inte någonsin gjort ett dåligt arbete. Ta bara bara deras Batman-historier The Long Halloween och Dark Victory, lysande historier och fantastiskt tecknade!

 2. 2 junkultur september 25, 2008 kl. 10:52

  Hehe, misstänkte att det skulle komma en sån kommentar :) Som sagt, jag har dålig koll på Tale – troligen för att han och Loeb mest gjort grejer för DC. Jag gillade dock retrostilen, men tyckte att illustrationerna i en hel del rutor såg rätt slarviga ut, de saknade det där lilla extra som får det att riktigt lyfta. Och när storyn är rätt tunn blir just det rätt viktigt. Ska kolla upp dessa två du nämner, killen ska få en andra chans såklart!

 3. 3 Maela september 25, 2008 kl. 23:34

  Oooh… Har googlat ”The Long Halloween” litegrann och det ser ju helt apsnyggt ut! Hur bra är den? Absolute Edition-bra eller TPB-bra? Det kliar i Add To Cart -fingret…

 4. 4 hyperion83 september 26, 2008 kl. 10:44

  Maela: Den jävliga bra! Personligen tycker jag att den är en av de absolut bästa Batman-äventyr som skrivits, så nog är det väl värd ett inköp. Själv har jag bara den gamla TPBn så jag vet inte hur Absolute Edition-verisonen är.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
W3Counter

Bloggnätverk – Bloggschmätverk


%d bloggare gillar detta: