Wolverine Origins #28

Detta ska tydligen vara prologen till den kommande mini-crossovern Original Sin som kommer att gå i X-men: Legacy och Wolverine Origins. Men det är mest en recap över när Wolverine fajtas med Hulk och Wendigo. Ursprungligen i Incredible Hulk för länge sedan. Inget fel med det, det är en grym fight. Och den är snyggt omgjord i detta utförande.
Original Sin handlar om hur hur Logan hjälper sin djupt traumatiserade son (jopp han har en sån) Daken. Någon har fuckat rejält med Dakens huvud, precis som Department K en gång gjorde med Logan. Och om Xavier hjälpte Logan att få ordning på skallen en gång i tiden borde han kunna göra det igen med Daken.
Wolverine Origins skrivs av Daniel Way som även skriver nya Deadpool. Och det är helt fantastiskt tecknat av Mike Deodato. Jag måste säga att Deodato blivit lite av en ny favorit. Hans perspektiv och bildvinklar är ofta rätt utflippade. Han använder rutorna på ett rätt kreativt och eget sätt. Och jag gillar verkligen hur han tecknar muskelberget Hulk. Kommer kolla upp mer grejer med honom.

Manus: Daniel Way
Illustration och
tusch: Mike Deodato
Färg: Rain Beredo
Förlag: Marvel

Betyg: 3+/5

Annonser

0 Responses to “Wolverine Origins #28”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
W3Counter

Bloggnätverk – Bloggschmätverk

Annonser

%d bloggare gillar detta: