Wolverine: Manifest Destiny #1

Manifest Destiny #1

Ibland kan Wolverine solo vara så enormt tråkig och uttjatad. Genom åren har man ju läst ett antal rätt meningslösa historier. Samtidigt kan han ibland vara helt fantastisk. Tänk Chris Claremont och Frank Millers klassiska miniserie. Eller Barry Windsor-Smiths Weapon-X. Logans soloräd under Manifest Destiny når kanske inte riktigt upp till den nivån men första numret av miniserien Wolverine: Manifest Destiny är faktiskt riktigt bra.
Logan härjar runt i Friscos China Town. Av någon anledning är befolkningen, alltså diverse triadbossar, svärdfäktare och bågskyttar, redigt snea på Logan. Tydligen för något han gjorde för runt 50 år sedan. Allt utmynnar i ett stort gatuslagsmål på China Towns gator. Klassisk Wolverine!
Något som en filmnörd som jag gillar, är en scen där ett gäng gamla gubbar sitter och bråkar om vilka skådisar som var med i The 36th Chamber of Shaolin och Five Deadly Venoms. Det visar att författaren Jason Aaron kan sin kung-fu. Om du bara ska läsa en titel från Manifest Destiny så läs denna. För det är helt klart den bästa som givits ut hittills. Eller så kan du vara ett freak och läsa hela skiten. Som jag.

Manus: Jason Aaron
Illustration och tusch: Stephen Segovia
Färg: John Rauch
Förlag: Marvel

Betyg: 4/5

0 Responses to “Wolverine: Manifest Destiny #1”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
W3Counter

Bloggnätverk – Bloggschmätverk


%d bloggare gillar detta: